Bliv medlem

Vær med
I løbet af 2018, skal vi i Mino Danmark lære at gøre foreningen tilgængelig, for dig som ønsker at være medlem og / eller frivillig. Det er nyt for os, og vi kan bestemt godt bruge din hjælp til at lære, hvordan organiserer os omkring frivillige og medlemmer bedst

Donationer
Ønsker du at støtte Mino Danmarks arbejde, med et større beløb end 200,-, skal dette gøres via bankoverførelse, til registreringsnummer: 6180 og kontonummer: 0010912210. Såfremt du ønsker at støtte os med et større beløb, vil vi meget gerne have mulighed for at takke dig. Send derfor meget gerne en mail til direktør Niddal El-Jabri – niddal@mino.dk.

Bliv medlem
Som betalende medlem i Mino Danmark kan du stemme til vores årsmøde, og få indflydelse på organisationens videreudvikling. Som medlem støtter du ydermere foreningens arbejde og sætter dagsordenen for at finde fælles løsninger. For medlemmer er der også en række medlemsfordele. F.eks. vil vores arrangementer enten være gratis, eller væsentligt nedsatte. På sigt, vil vi udvikle arrangementer eksklusivt for dig som medlem.

Bliv frivillig
Du behøver ikke være medlem, for at blive frivillig i Mino Danmark. Der er mange til vi gerne vil, men som er svære at realisere, fordi vi mangler hænder. Som frivillig kan du enten blive en del af et team, der arbejder med en specifik opgave. Du kan også være med til at starte det første lokale netværk op i dit lokalområde.     


Ønsker du at høre mere om, hvordan du kan blive en del af Mino Danmark, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@mino.dk.