Minority Talks

Minimum fire gange om året afholder Mino Danmark de populære debatarrangementer ’Minority Talks’ på Københavns Hovedbibliotek. Debatterne har til formål at belyse forskellige aspekter og temaer i forbindelse med minoriteten i Danmark. Minority Talks giver
en platform til dem, der ikke altid kommer til orde, og vi ønsker at belyse nogle historier og beretninger, som er vigtige at få frem i lyset for minoriteten.

Siden 2016 har Mino Danmark sat fokus på alt fra danskhed til minoriteters repræsentation i popkultur samt kommunalvalg under Minority Talks. Vores mål med debatarrangementerne er både at høre fra minoriteten og oplyse både minoritet og majoritet om de udfordringer, der nogle gange foreligger etniske minoriteter i Danmark.

En fast del af Minority Talks er at høre fra de unge. Det er vigtigt for os at lytte til unge minoritetsstemmer, og give dem en platform til at give udtryk for de udfordringer, de ser i samfundet på nuværende tidspunkt.

Udover vores fire faste arrangementer i København, har vi særlige arrangementer i både Aarhus og Odense, og er desuden også at finde på blandt andet Roskilde Festival og Ungdommens Folkemøde.

Herunder kan du se en række billeder fra vores arrangementer. Videomaterialet fra vores Minority Talks kan findes under ”———”.

Har du en henvendelse, er du velkommen til at kontakte projektchef Aida Ammary på aida@mino.dk

Gå tilbage