Ung Forbindelse

Ung Forbindelse er Mino Danmarks ungdomsinitiativ, der består af en gruppe engagerede unge mennesker i alderen 15-25, der ønsker at skabe en forskel i samfundet. Initiativet skaber et handledygtigt fællesskab bestående af individer, der har styrken til at navigere rundt i et online såvel som offline univers.

Ung Forbindelse er et nyt unge-fællesskab, hvis formål er at samle og styrke unge til at navigere i livet online og offline. Ung Forbindelse går efter at skabe en bevidsthed og ærlighed om at turde stå ved sig selv og udnytte de sociale medier til ens eget formål.

I 2017 arrangerede og optrådte Ung Forbindelse på Bremen Teater for over 400 mennesker, hvor de italesatte det digitale liv. Her havde de unge blandt andet hevet Clement Kjersgaard, Facebook og Emilie Brieting med på scenen til at hjælpe med at adressere de udfordringer og de muligheder, der findes på digitale medier.

Ung Forbindelse er et konstant voksende initiativ, og vil du eller kender du nogen, der kunne være interesserede i at være en del af ungdomsinitiativet, er I velkommen til at tage kontakt til os.

Har du en henvendelse, er du velkommen til at kontakte projektchef Aida Ammary på aida@mino.dk

Gå tilbage