Vær med til at skabe flere handlemuligheder for minoritetsetniske danskere

Med et erhvervsmedlemskab bliver du en del af et unikt fællesskab, og støtter direkte op om opygningen af det nye videnscenter, Mino Think, som forventes lanceret i 2021.

Dit medlemskab giver værdi tilbage til dig. Der vil årligt være minimum 2 erhvervsmedlemstræf. Du vil månedligt modtage et nyhedsbrev eksklusivt og designet til erhvervsmedlemmer. Derudover får du adgang til den talentmasse, som befinder sig i vores studenternetværk med 240 medlemmer.

I løbet af 2020 vil vi desuden lancere Mino Job Hub, hvor alle medlemmer gratis kan få deres jobopslag lagt op.

Tak fordi du/I vil være med Mino Danmark!

Få et erhvervsmedlemskab hos Mino Danmark

9.599

PR ÅR

ERHVERS
MEDLEMSKAB

Betal med PBS Betal nu
Vil du læse mere om et erhvervsmedlemskab?
Donationer

Ønsker du at støtte Mino Danmarks arbejde med et større beløb end 200-, skal dette gøres via en bankoverførsel til registreringsnummer: 6180 og kontonummer: 0010912210. Såfremt du ønsker at støtte os med et større beløb, vil vi meget gerne have mulighed for at takke dig. Send derfor meget gerne en mail til direktør Niddal El-Jabri på niddal@mino.dk

Bliv frivillig

Er du under 30 år, så kan du glæde dig til at vi lancerer Mino Ung, der over de kommende år skal blive til ungdomsforeninger i hele landet.

Vi har løbende brug for hjælp og har valgt at tage Facebook i brug. Gå ind på vores facebookside Mino Danmark, under fanen “grupper” og anmod om at blive medlem af Mino Ambassadører.

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for minoritetsetniske danskere

Med et medlemskab i Mino Danmark modtager du hver måned vores nyhedsbrev samt adgang til og stemmeret ved vores årsmøder.

Indtægter fra medlemskaber bruges til at udvikle og gennemføre de projekter, som vil have en afgørende betydning for at Mino Danmark kan lykkes med at skabe forandring.

I de kommende år handler det om at etablere videnscenteret Mino Think, der skal sikre reel og valideret viden om minoritetsetniske danskere og samtidig sikre, at alt misinformation udfordres.

Vær med – og få indflydelse på Mino Danmarks videre udvikling, så vi sammen kan skabe et mangfoldigt Danmark.