Vær med til at skabe flere handlemuligheder for minoritetsetniske danskere

Hvert eneste medlemskab styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Tak fordi du / I vil være med!

Få et personligt medlemsskab hos Mino Danmark

17

MÅNEDLIGT

PERSONLIGT
MEDLEMSKAB

Bliv medlem

200

ÅRLIGT

PERSONLIGT
MEDLEMSKAB

Bliv medlem

Vidste du, at Mino Danmark tilbyder et erhversmedlemsskab? Læs mere her

Donationer

Ønsker du at støtte Mino Danmarks arbejde med et større beløb end 200-, skal dette gøres via en bankoverførsel til registreringsnummer: 6180 og kontonummer: 0010912210. Såfremt du ønsker at støtte os med et større beløb, vil vi meget gerne have mulighed or at takke dig. Send derfor meget gerne en mail til direktør Niddal El-Jabri på niddal@mino.dk

Bliv frivillig

Er du under 30 år, så kan du glæde dig til at vi lancerer Mino Ung, der over de kommende år skal blive til ungdomsforeninger i hele landet.

Vi har løbende brug for hjælp, og har valgt at tage Facebook i brug. Gå ind på vores facebookside Mino Danmark, under fanen “grupper”, og anmod om at blive medlem af Mino Ambassadører.

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for minoritetsetniske danskere

Med et medlemskab i Mino Danmark modtager du hver måned vores nyhedsbrev samt adgang og stemmeret ved vores årsmøder.

Indtægter fra medlemskaber bruges til at udvikle og gennemføre de projekter som vil have en afgørende betydning, for at Mino Danmark kan lykkes med at skabe en forandring.

I de kommende år, handler det om at etablere videnscenteret Mino Think, der skal sikre reel viden om minoritetsetniske danskere, og samtidig sikre at alt misinformation udfordres.

Vær med – og få indflydelse på Mino Danmarks videre udvikling, så vi sammen kan skabe et mangfoldigt Danmark.