fbpx

[vc_row content_width=”grid” css=”.vc_custom_1498640855400{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column][mkd_elements_holder number_of_columns=”two-columns” switch_to_one_column=”1024″][mkd_elements_holder_item item_padding=”29px 40px 17px 0″][vc_column_text]

Chapters

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][mkd_tabs style=”horizontal_tab” title_layout=”without_icon”][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Kort beskrivelse”][vc_column_text]Mino Chapters er et netværk af og til minoritetsetniske studerende på videregående uddannelser. Netværket har til formål at styrke dine kompetencer og trivsel som studerende. [/vc_column_text][/mkd_tab][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Formål”][vc_column_text]Mino Chapters er en indsats specielt designet til unge på videregående uddannelser, som tager afsæt i et tilbud om et styrket studie- og arbejdsmarkedsnetværk. Det er dokumenteret, at etniske minoritetsunge har et større frafald på de videregående uddannelser og at de har sværere ved at finde job efter endt uddannelse. Samtidig kommer langt flere minoritetsetniske unge fra en socialt udsat familie, og har derfor færre ressourcer at trække på, når de møder udfordringer i uddannelsesforløbet.

Derfor sætter Mino Chapters fokus på kompetenceudvikling, erfaringsudveksling og netværksdannelse. Igennem Mino Chapters vil man derfor modtage kompetencegivende kurser, indgå i jobrelaterede aktiviteter, blive trænet i at håndtere jobsamtaler eller eksamenspres bedst muligt. Samtidigt giver Chapters plads til at tale om oplevelser og fornemmelser i et trygt rum af ligesindede. Frem for alt, er Chapters et netværk, hvorigennem du styrker dit eget netværk, både blandt – og på tværs af studieretninger og professionelle i dansk erhvervsliv.

Er du interesseret i at være med? Så meld dig ind i Facebook gruppen her.[/vc_column_text][/mkd_tab][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Kontaktperson:”][vc_column_text]Har du en henvendelse, er du velkommen til at kontakte projektchef Fahad Saeed på fahad@mino.dk[/vc_column_text][/mkd_tab][/mkd_tabs][mkd_button size=”medium” type=”outline” target=”_self” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-arrow-left” font_weight=”” text=”Gå tilbage” link=”/det-vi-goer/”][/mkd_elements_holder_item][mkd_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0″][vc_single_image image=”10147″ img_size=”full”][/mkd_elements_holder_item][/mkd_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row content_width=”grid”][vc_column][mkd_blog_list number_of_columns=”3″ order_by=”date” order=”ASC” show_image=”yes” category=”Chapters”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Støt minoriteten

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for
minoritetsetniske danskere. Tak fordi du vil være med!Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.