fbpx

[vc_row content_width=”grid” css=”.vc_custom_1498640855400{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column][mkd_elements_holder number_of_columns=”two-columns” switch_to_one_column=”1024″][mkd_elements_holder_item item_padding=”29px 40px 17px 0″][vc_column_text]

Mino Academy

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][mkd_tabs style=”horizontal_tab” title_layout=”without_icon”][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Kort beskrivelse”][vc_column_text]Mino Academy er vores debat- og workshoparrangement, hvor Mino Danmarks medlemmer får mulighed for faglig fordybelse. Mino Academy fungerer som opfølgning på vores populærere Minority Talks, hvor emnerne derfra behandles på et mere fagligt og akademisk niveau. Her er der plads til fordybelse – og faglige diskussioner af både akademiske begreber og samfundsrelevante emner.[/vc_column_text][/mkd_tab][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Formål”][vc_column_text]Mino Academy har til formål at viderebehandle de minoritetsrelevante emner som vores debatarrangement Minority Talks belyser. Mens Minority Talks behandler disse emner på et personligt plan, gennem oplevede fortællinger, så behandler Mino Academy disse emner ud fra et mere fagligt perspektiv. Det faglige perspektiv er dog ikke en modsætning til de personlige fortællinger, men er i stedet en forlængelse heraf. 

Til at facilitere disse debat- og workshoparrangementer inviteres relevante eksperter, som kan bidrage med særlig viden og interessante perspektiver. 

Mino Academy er eksklusivt et tilbud til Mino Danmarks medlemmer. For at være med kan du meld dig ind her.[/vc_column_text][/mkd_tab][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Kontaktperson:”][vc_column_text]Anas Kababo
[/vc_column_text][/mkd_tab][/mkd_tabs][mkd_button size=”medium” type=”outline” target=”_self” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-arrow-left” font_weight=”” text=”Gå tilbage” link=”/det-vi-goer/”][/mkd_elements_holder_item][mkd_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0″][vc_single_image image=”11360″ img_size=”full”][/mkd_elements_holder_item][/mkd_elements_holder][/vc_column][/vc_row]

Støt minoriteten

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for
minoritetsetniske danskere. Tak fordi du vil være med!Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.