fbpx

[vc_row content_width=”grid” css=”.vc_custom_1498640855400{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column][mkd_elements_holder number_of_columns=”two-columns” switch_to_one_column=”1024″][mkd_elements_holder_item item_padding=”29px 40px 17px 0″][vc_column_text]

Mino Talks

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][mkd_tabs style=”horizontal_tab” title_layout=”without_icon”][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Kort beskrivelse”][vc_column_text]Fire gange om året afholder Mino Danmark de populære debatarrangementer Mino Talks på Københavns Hovedbibliotek. Debatterne belyser forskellige aspekter og temaer med relation til minoriteten i Danmark. Mino Talks giver en platform til dem, der ikke altid kommer til orde, og vi sætter fokus på nogle af historier og beretninger, som er vigtige for minoriteten at få frem i lyset.[/vc_column_text][/mkd_tab][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Formål”][vc_column_text]

Siden 2016 har Mino Danmark sat fokus på alt fra danskhed til minoriteters repræsentation i popkultur og kommunalvalg under Mino Talks. Vores mål med debatarrangementerne er både at høre fra minoriteten og oplyse minoritet og majoritet om de udfordringer, der nogle gange er for etniske minoriteter i Danmark.

En fast del af Mino Talks er at høre fra de unge. Det er vigtigt for os at lytte til unge minoritetsstemmer, og give dem en platform til at give udtryk for de udfordringer, de ser i samfundet på nuværende tidspunkt.

Udover vores fire faste arrangementer i København, har vi særlige arrangementer i både Aarhus og Odense, og er desuden også at finde på blandt andet Roskilde Festival og Ungdommens Folkemøde.

[/vc_column_text][/mkd_tab][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Kontaktperson:”][vc_column_text]Vil du vide mere om Mino Talks, så skriv til os på info@mino.dk[/vc_column_text][/mkd_tab][/mkd_tabs][mkd_button size=”medium” type=”outline” target=”_self” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-arrow-left” font_weight=”” text=”Gå tilbage” link=”/det-vi-goer/”][/mkd_elements_holder_item][mkd_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0″][vc_single_image image=”12424″ img_size=”full”][/mkd_elements_holder_item][/mkd_elements_holder][/vc_column][/vc_row]

Støt minoriteten

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for
minoritetsetniske danskere. Tak fordi du vil være med!Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.