fbpx

[vc_row content_width=”grid” css=”.vc_custom_1498640855400{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column][mkd_elements_holder number_of_columns=”two-columns” switch_to_one_column=”1024″][mkd_elements_holder_item item_padding=”29px 40px 17px 0″][vc_column_text]

Mino Views

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][mkd_tabs style=”horizontal_tab” title_layout=”without_icon”][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Kort beskrivelse”][vc_column_text]Mino Views er et nyt kulturmagasin skabt af danske unge, primært etniske minoritetspersoner, der har noget på hjerte, når det kommer til kulturdækningen i Danmark. Vi håber, du læser med, hvad end du er minoritet eller ej. Mino Views er for alle.

views.mino.dk[/vc_column_text][/mkd_tab][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Formål”][vc_column_text]Kulturen i Danmark skal have flere vinkler og nye måder at blive formidlet på. Med dette magasin gør vi ikke kun plads til os selv på kulturscenen i Danmark, men vi vil også vise jer læsere et udsnit af kulturlivet i Danmark fra et minoritetsperspektiv.

Mino Views håber på at skabe dialog, debat og refleksioner. Vi producerer indhold inspireret af alt det, der optager os lige nu. Det betyder både vores eget liv og hverdag her i Danmark, men også hvad der ellers rører sig i det danske kulturliv. Vi dækker det i form af tekst, lyd, billeder, illustrationer, video, artikler og digte.

Mino Views er skabt af organisationen Mino Danmark. Vi blev født i efteråret 2018 og er et frivilligt drevet magasin.

Hvis du ønsker at bidrage til Mino Views, hvad end det er med billeder, lyd, tekst, video eller noget helt femte, kan du altid skrive til os på redaktion@mino.dk.[/vc_column_text][/mkd_tab][mkd_tab icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” tab_title=”Kontaktperson:”][vc_column_text]Har du en henvendelse, er du velkommen til at kontakte projektleder Olivia Orlandi Grant på olivia@mino.dk[/vc_column_text][/mkd_tab][/mkd_tabs][mkd_button size=”medium” type=”outline” target=”_self” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-arrow-left” font_weight=”” text=”Gå tilbage” link=”/det-vi-goer/”][/mkd_elements_holder_item][mkd_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0″][vc_single_image image=”12435″ img_size=”full”][/mkd_elements_holder_item][/mkd_elements_holder][/vc_column][/vc_row]

Støt minoriteten

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for
minoritetsetniske danskere. Tak fordi du vil være med!Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.