fbpx

Det vi gør

Mino Talks

Mino Talks er Mino Danmarks flagskib, der siden 2016 har fremmet den demokratiske samtale ved at være en åben platform for dem, samfundet taler om, men ikke med. Minoritetsetniske danskeres egne stemmer, oplevelser og erfaringer er det bærende udgangspunkt for alle Mino Talks. 

Mino Talks´ formål er at skabe en fælles konstruktiv debat om fremtidens Danmark og oplyse om de udfordringer minoritetsetniske borgere oplever i samfundet. Mino Talks sætter fokus på emner som repræsentation, kultur, identitet, racisme og demokratisk deltagelse mm. 

Mino Talks afholdes i hele landet, arrangementerne er altid gratis og åbne for alle. Du kan holde dig opdateret og følge med i, hvor og hvornår den næste Mino Talk afholdes under begivenheder på Mino Danmarks facebookside.

Mino Danmarks stræber sig på at udbrede den demokratiske samtale til hele landet. Er du interesseret i at samarbejde med os om at afholde Mino Talks i din by, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt Kultur- og eventudvikler, Sama Sadat Ben Haddou.

Mino Views

Mino Views er et kulturmagasin skrevet af unge fra hele landet i alderen 15 til 29 år. Gennem ord, lyd og billeder giver Mino Views et indblik i kulturlivet i Danmark set fra et minoritetsetnisk perspektiv.

Mino Views ledes af en frivillig redaktion, hvor der altid er plads til nye medlemmer, stemmer og perspektiver. Er det noget for dig, kan du sende en mail til redaktion@mino.dk.  

Læs Mino Views

Mino Educate

Mino Educate er Mino Danmarks online læringsunivers med materialer, værktøjer og inspiration til alle alderstrin i grundskolen. 

I takt med at landets skoler bliver mere diverse, vokser behovet for den flerkulturelle samtale i klasseværelserne. Mange minoritetsetniske unge oplever at føle sig misforstået i forhold til deres identitet og værdier. Mino Educates undervisningsmaterialer giver lærere mulighed skabe et læringsrum, der giver plads til fælles konstruktive samtaler og refleksioner. Undervisningsmaterialerne bygger på bl.a. videoer med unge, der italesætter egne erfaringer og tanker om emner som forskelsbehandling, identitet, kærlighed og etnicitet. 

Undervisningsmaterialerne bygger på konkrete læringsmål, og der er tilhørende lærermanual til hvert forløb. Undervisningsmaterialerne er gratis. Du kan tilgå alle forløb på her.

Støt minoriteten

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for
minoritetsetniske danskere. Tak fordi du vil være med!Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.