fbpx

Det vi gør

Mino Talks

Mino Talks er flagskibet, der har fremmet den demokratiske samtale blandt landets minoritetsetniske borgere siden november 2016. Her giver vi scenen til dem samfundet taler om, og lader deres oplevelser og erfaringer med specifikke emner være bærende for en fælles debat, om fremtidens Danmark, fra en bred vifte af emner.

Mino Talks er altid gratis og åbent for alle. Under begivenheder på Mino Danmarks facebookside, kan du holde dig opdateret om hvor og hvornår den næste Mino Talk afvikles, og hvad vi skal snakke om.

Mino Views

Vores ung til ung magasin, hedder Mino Views og ledes af en frivillig redaktion bestående af unge fra hele landet i alderen 15 til 29 år. De sætter ord, billeder og lyd på de emner som de synes er vigtige at tale om.

Vi søger hele tiden efter nye medlemmer af redaktionsholdet. Er det noget for dig kan du sende en mail til redaktion@mino.dk. Mino Views magasinet kan ses på views.mino.dk.

Mino Educate

Landet over er der behov for fremme af den flerkulturelle samtale på klassen. Skolerne bliver mere og mere blandet, og det er særligt kendetegnet for minoritetsetniske unge, at de oplever sig misforstået, ift. hvem de er, og hvad deres værdigrundlag bygger på.

Mino Educate er et værktøj til undervisere, med materialer til samtlige alderstrin i grundskolen. Materialet giver underviseren mulighed for at faciliter emner og samtaler om det flerkulturelle møde, uden at skulle sætte sig selv i en uhensigtsmæssig position. Gennem materialet indgår videoer, hvor unge og stærke personligheder italesætter det givne emne, baseret på egne erfaringer, med henblik på at skabe et læringsrum mod konstruktive samtaler og refleksioner.

Undervisningsmaterialet kan tilgåes via edu.mino.dk. Under hvert materiale kan underviseren desuden se hvilke læringsmål, materialet imødekommer.

Støt minoriteten

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for
minoritetsetniske danskere. Tak fordi du vil være med!Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.