fbpx

Vær med til at sikre et ligeværdigt Danmark

Doner og bidrag til skabelsen af et fælles Danmark

Sammen styrker vi minoritetsetniske danskeres muligheder, stemmer og samfundsdeltagelse

MobilePay

97072

Eller gå direkte til appen:

Bankoverførsel

Reg. nr:
6180

Kontonr.:
14942297

Siden 2016 har Mino Danmark kæmpet for et ligestillet Danmark. Det vil vi fortsætte med. Din donation er afgørende for, at Mino Danmark kan afholde Mino Talks, styrke Mino Ung-fællesskaber, lægge et politisk pres, influere den offentlige samtale og meget mere endnu. Din støtte gør en forskel! 

Mino Talks

Mino Talks er Mino Danmarks flagskib, der siden 2016 har fremmet den demokratiske samtale ved at være en åben platform for dem, samfundet taler om, men ikke med. Minoritetsetniske danskeres egne stemmer, oplevelser og erfaringer er det bærende udgangspunkt for alle Mino Talks. 

Mino Talks´ formål er at skabe en fælles konstruktiv debat om fremtidens Danmark og oplyse om de udfordringer minoritetsetniske borgere oplever i samfundet. Mino Talks sætter fokus på emner som repræsentation, kultur, identitet, racisme og demokratisk deltagelse mm.

Er du interesseret i at samarbejde med os om at afholde Mino Talks i din by, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt Sama Sadat Ben Haddou.

Mino Ung

Mino Ung er lokale fællesskaber, der arbejder for at styrke minoritetsetniske danskeres stemmer og muligheder i Danmark. Hos Mino Ung har alle unge i alderen 15 til 30 mulighed for at realisere egne idéer, iværksætte aktiviteter, opbygge netværk og arbejde sammen om at finde løsninger på udfordringer, minoritetsetniske unge møder i deres hverdag. 

I dag findes Mino Ung Aarhus og Mino Ung København. I 2021 arbejder vi på at få startet en lokalafdeling i Odense og i Aalborg, så vi forhåbentlig får en lokalafdeling i hver region ved udgangen af 2021.

Mino Think

Under betegnelsen Mino Think arbejder vi for at kvalificere og nuancere debatten om minoritetsetniske danskere gennem analysearbejde og konkret viden.

Arbejdet omfatter egne undersøgelser, undersøgelser udført af Mino Danmark for eksterne aktører samt anden relevant vidensproduktion.

Har du spørgsmål kan du henvende til dig info@mino.dk.

Mino Educate

Mino Educate er Mino Danmarks online undervisningsportal med materialer, der henvender sig til alle alderstrin i grundskolen. Her kan du som underviser finde lektioner til indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen med tilhørende læringsmål, lærermanual og materiale. 

Portalen er gratis og materialerne kan frit downloades. Er du underviser i grundskolen, og kunne du tænke dig at evaluere undervisningsmaterialet efter brug, så henvend dig til os på info@mino.dk.

Covid-19

Under Covid-19 pandemiens første opblusning videreformidlede Mino Danmark statens anbefalinger og seneste updates på 30 af de sprog, der tales i Danmark.

Bemærk: Portalen opdateres ikke længere med de seneste retningslinjer og nyheder.