fbpx

Kandidatkursus vol. 2

Politik for alle! – Heldagskursus i København

10/10 i København:
DemokratiGarage
Rentemestervej 57
2400 København
Kl. 11-17.30

Der er mange måder, man kan føle sig som en minoritet i kommunal- og regionspolitik: køn, etnicitet, religion, seksualitet mm. Fælles for dem alle er, at det kan skabe ensomhed, hindre fremme af ens dagsordener eller sågar gøre, at man ikke ønsker at deltage i demokratiet. Mange undersøgelser viser også, at minoriteter i politik oftere er udsat for stereotype fremstillinger og diskrimination. Sådan skal det ikke være! Derfor har Mino Danmark og Kvinderådet i samarbejde med LGBT Danmark sammen startet Politik for alle, et heldagskursus, hvor du, der tilhører en underrepræsenteret gruppe i dansk lokal eller regionspolitik, kan finde råd, sparring og netværk. På kurset skal kandidaterne især rustes til at håndtere de udfordringer, der er pga. ens politiske minoritetsbaggrund. Derudover skal kandidaterne også sparre om at skabe deres egen politiske profil og valgkamp og fremfor alt kunne skabe netværk og forbindelser på tværs. Kurset vil veksle mellem faglige oplæg og samtale og erfaringsudveksling, hvor kandidaterne selv skal i spil.

Deadline for tilmelding er 5/10 2021 – Pris er 250 kr. pr. person med fuld forplejning. Dette kan evt. dækkes af dit parti.

Program for dagen:
Kl. 11-12: Velkomst, præsentation og icebreaker v. Kvinderådet, Mino Danmark og LGBT Danmark.
Kl. 12-13.30: Oplæg fra Cybernauterne om digital chikane og det digitale demokrati.
Kl. 13.30-14.15: Frokost, netværk og samtaler.
Kl. 14.15-15.45: Identitet og minoritetsdynamikker m. oplæg og øvelser
Kl. 15.45-16.00: Pause m. kaffe og kage
Kl. 16.00-17.00: Oplæg fra politikere og dertilhørende spørgsmål og diskussion.
Kl. 17.00-17.30: Afrunding

Kontakt og spørgsmål:
Emma Holten: emma.holten@kvinderaad.dk
eller
Matthew Daniali: matthew@mino.dk
eller
Sidsel Poulsen: spo@lgbt.dk

Tuborgfondet er med til at gøre arrangementet muligt gennem deres støtte til Mino Danmarks indsats til kommunal- og regionsrådsvalget. TAK!

Tilmelding her: https://docs.google.com/forms/d/1-e9zVqH52HRN9S-c4JaEXviQLeiK9ECQzjXsRtQr1Ao/edit?ts=6141cab6

Date

10/okt/2021
Expired!

Time

10:45 - 17:30

Lokation

Demokratigaragen
Kategorier

Deprecated: Filen Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /var/www/clients/i61006/mino.dk/web/wp-includes/functions.php on line 5583

Der er lukket for kommentarer.

Vær med til at sikre
et ligeværdigt Danmark
– for alle!

Sammen styrker vi minoritetsetniske danskeres
muligheder, stemmer og samfundsdeltagelseHvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.