fbpx

Kursus for minoritetskandidater

Der er mange måder, man kan føle sig som en minoritet i kommunal- og regionspolitik: køn, etnicitet, religion, funktionsvarians, seksualitet mm. Fælles for dem alle er, at det kan skabe ensomhed, hindre fremme af ens dagsordener eller sågar gøre, at man ikke ønsker at deltage i demokratiet. Mange undersøgelser viser også, at minoriteter i politik oftere er udsat for stereotype fremstillinger og diskrimination. Sådan skal det ikke være! Derfor har LGBT+ Danmark i samarbejde med Mino Danmark og Kvinderådet startet Politik For Alle, et heldagskursus, hvor du, der tilhører en underrepræsenteret gruppe i dansk lokal- eller regionspolitik, kan finde råd, sparring og netværk.

Den 4. september, kan du som kommunal eller regionskandidat, der tilhører en minoritet, få værktøjer, netværk og sparring omkring valgkamp, identitet, onlinechikane og det politiske arbejde som person med en minoritetsidentitet. På kurset skal kandidaterne især rustes til at håndtere de udfordringer, der er pga. ens politiske minoritetsbaggrund. Derudover skal kandidaterne også sparre om at skabe deres egen politiske profil og valgkamp og fremfor alt kunne skabe netværk og forbindelser på tværs. Kurset vil veksle mellem faglige oplæg og samtale og erfaringsudveksling, hvor kandidaterne selv skal i spil.

Date

04/sep/2021
Expired!

Time

11:00 - 17:00
Kategorier

Deprecated: Filen Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /var/www/clients/i61006/mino.dk/web/wp-includes/functions.php on line 5653

Der er lukket for kommentarer.

Vær med til at sikre
et ligeværdigt Danmark
– for alle!

Sammen styrker vi minoritetsetniske danskeres
muligheder, stemmer og samfundsdeltagelseHvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.