fbpx

Ligestillingsdebat

GRATIS, MEN TILMELDING NØDVENDIG VIA FOF KØBENHAVN

I samarbejde med Mino Danmark og Kvinderådet stiller Fahads Forsamlingshus skarpt på ligebehandling, mangfoldighed og diskrimination op til kommunalvalget. Denne gang deler Fahad Saeed værtsrollen med Emma Holten.

Kommunalvalget er borgernes vej til indflydelse på Rådhuset, hvor retningen bliver lagt for den by, vi bor i. Men hvordan skal vores bolig-, kultur- og velfærdsområder formes over de næste fire år? Hvordan står det egentlig til med lige rettigheder, muligheder og behandling i København?

Lokalpolitik er et af de områder i det danske samfund, hvor der er dårligst repræsentation. Kun 33% af byrådsmedlemmer er kvinder, og kun 3% af de indvalgte i 2017 var personer med minoritetsetnisk baggrund. Men er der en sammenhæng mellem repræsentation og konsekvenser, der rammer skævt?

Læs mere og tilmeld dig her: https://www.facebook.com/events/554640182422212/?ref=newsfeed

Date

24/okt/2021
Expired!

Time

13:00 - 15:00
Kategorier

Deprecated: Filen Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /var/www/clients/i61006/mino.dk/web/wp-includes/functions.php on line 5653

Der er lukket for kommentarer.

Vær med til at sikre
et ligeværdigt Danmark
– for alle!

Sammen styrker vi minoritetsetniske danskeres
muligheder, stemmer og samfundsdeltagelseHvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.