fbpx

Release af podcast om minoritetsetniske kvinder

Kom med til release af Kvinderådets og Mino Danmarks podcast: Fra stemme til handling.

Kvinderådet og Mino Danmark har med støtte fra Tuborg Fondet, udviklet podcastserien “Fra stemme til handling”, hvor Zahra Pedersen interviewer fire forskellige minoritetsetniske kvinder om deres engagement i demokratiet og deres tanker om det danske demokrati. Podcastserien består af fire afsnit med hhv. Yildiz Akdogan, Manal Jacob, Sahar Arezo og Sedra El-Yousef .

Til release-arrangementet interviewer Zahra Pedersen en af podcast-deltagerne, og I kan høre om Kvinderådets og Mino Danmarks tanker og samarbejde om podcastet og øvrige initiativer frem mod kommunal- og regionsrådsvalget.

Arrangementet er gratis, men tilmeld dig på facebook-begivenheden

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer og snacks.

Tilmeld og læs mere: https://fb.me/e/19ooLauIK

Date

14/okt/2021
Expired!

Time

17:00 - 19:00
Kategorier

Deprecated: Filen Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /var/www/clients/i61006/mino.dk/web/wp-includes/functions.php on line 5653

Der er lukket for kommentarer.

Vær med til at sikre
et ligeværdigt Danmark
– for alle!

Sammen styrker vi minoritetsetniske danskeres
muligheder, stemmer og samfundsdeltagelseHvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.