fbpx

Valgfestival

Sammen med blandt andre Kvinderådet, LGBT+ Danmark, Demokratigaragen, Den Grønne Studenterbevægelse med mange flere afholder vi i Mino Danmark en valgfestival, hvor vi tage de sidste snakke om valget, mulighed for at se de sidste debatter, mulighed for at få hjælp til at stemme mm. Vi hylder også mangfoldighed og demokratiet på dagen og den efterfølgende valgfest dagen efter. Læs mere her

Date

15/nov/2021
Expired!

Time

15:00 - 15:00
Kategorier

Deprecated: Filen Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /var/www/clients/i61006/mino.dk/web/wp-includes/functions.php on line 5653

Der er lukket for kommentarer.

Vær med til at sikre
et ligeværdigt Danmark
– for alle!

Sammen styrker vi minoritetsetniske danskeres
muligheder, stemmer og samfundsdeltagelseHvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.