fbpx

Fællesskaber

Mino Ung

Har minoritetsetniske unge mindre lyst til at indgå i konstruktive fællesskaber i det danske foreningsliv? Det er vores klare oplevelse, at dette ikke er tilfældet. Men det kan være svært som minoritetsetnisk ung, at være en del af et ungdomsparti, når ens identitet og rødder er på dagsordenen dagligt i den offentlige debat og det politiske virke.

Gennem Mino Ung oplever vi at kunne tilbyde et ligeværdigt fællesskab, hvor medlemmerne tildels er dedikerede til at styrke deres lokalsamfund og samtidig får et styrket selvværd.

I dag findes Mino Ung i hhv. Aarhus og København. Målet er, at enhver person i alderen 15 til 29 år kan starte sin egen lokale Mino Ung forening, og at vi således får Mino Ung foreninger bredt fordelt i hele landet.

Mino Students

På vores facebookside under fanen ”Grupper”, kan man bl.a. finde onlinefællesskabet for unge på videregående uddannelser, Mino Students, med 280 medlemmer der dagligt udveksler faglig viden samt slår studenterjobs op som andre kan søge.

Mino Students skal sikre at minoritetsetniske studerende får styrket deres akademiske faglighed, sociale engagement og karrierenetværk.

Mino Alumni

For færdiguddannede minoritetsetniske borgere er virkeligheden den, at de skal søge arbejde i dobbelt så lang tid inden de kommer i beskæftigelse, sende mellem 23 % og 62 % procent flere ansøgninger, inden de bliver kaldt til samtale og samtidig har sværere ved at bryde glasloftet.

Man mener at mellem 70 % og 80 % af alle jobs aldrig bliver slået op, hvilket har en konsekvens, når man relationelt står med et svagere netværk.

Mino Alumni har mere end 500 færdiguddannede, tilmeldt gruppen.

Støt minoriteten

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for
minoritetsetniske danskere. Tak fordi du vil være med!Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.