fbpx

Åbent møde for bidragsydere til yellow bean

24/01/2019 / /

Vi er en gruppe unge mennesker, der er i gang med at starte et online magasin til de danske unge. Magasinet hedder yellow bean, og skal skabe et fælles sprog og en vidensbase, så vi sammen kan sikre mere aktive, indflydelsesrige generationer!

Vi ønsker et mere tilgængeligt, alternativt narrativ end det gængse. De danske unge skal have bedre forudsætninger for at tage stilling og bidrage til mere demokratiske processer politisk såvel som i de institutioner, de befinder sig i. Magasinet vil bl.a. beskæftige sig med emner som demokrati, racialisering, magt, viden, køn, straf og seksualitet.

Vi vil skabe et netværk af personer, der ønsker at bidrage til magasinet. 

I næste uge holder vi et åbent redaktionsmøde for alle, der er interesserede i at høre mere og eventuelt være med i projektet.

Vi skriver til jer for at høre om I har lyst til at viderebringe information om eventet ud til jeres medlemmer? 

https://www.facebook.com/events/805954239752006/

Vi har også en Facebookgruppe, der er åben for alle:  “yellow bean – bidragsydere”.

Fremmøde og medlemskab af gruppen er fuldstændig uforpligtende. 

Vær med til at sikre
et ligeværdigt Danmark
– for alle!

Sammen styrker vi minoritetsetniske danskeres
muligheder, stemmer og samfundsdeltagelseHvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.