fbpx

Frederiksberg gymnasium søger vikar til to engelskhold

Frederiksberg gymnasium søger vikar til to engelskhold

17/01/2019 / /

Frederiksberg Gymnasium er et profilgymnasium under overskriften ”Kompetent medborgerskab – Gymnasiet møder højskolen”. Vi arbejder målrettet med at udvikle et fagligt og socialt læringsmiljø, der inkluderer og løfter alle vores elever. Dagligdagen er præget af bygningens moderne arkitektur, der med smukke, lyse rum sætter rammen for kreativ, varieret undervisning og respektfuldt socialt samvær. Skolen ligger midt på Frederiksberg og huser cirka 680 elever og 65 ansatte. Læs mere om os på http://www.frberg-gym.dk

Vi har fra 25. februar 2019 to engelskhold ledige frem til sommerferien. Du er meget velkommen til at søge, hvis du har engelsk, gerne i kombination med idræt. Pædagogikum er ikke en forudsætning.
Du skal som lærer på Frederiksberg Gymnasium have lyst til at deltage aktivt i udvikling af skolens profil, både i dine egne fag, på tværs af fag og i det sociale liv uden for undervisningen. 

Motiveret ansøgning med CV og eksamenspapirer (maks. 5 bilag) modtages senest d. 28. januar 2019.  Spørgsmål til stillingen rettes til rektor Maja Bødtcher-Hansen på mail mbh@frederiksberggymnasium.dk eller på telefon 38320410. Der holdes samtaler løbende. 

SØG JOBBET

Vær med til at sikre
et ligeværdigt Danmark
– for alle!

Sammen styrker vi minoritetsetniske danskeres
muligheder, stemmer og samfundsdeltagelseHvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.