Vi søger en projektpraktikant

Vi søger en projektpraktikant

Vil du være med til at drive Mino Danmarks mange aktiviteter? Så bliv projektpraktikant i Mino Danmark! Vi er en ung og spirende organisation, der arbejder for et samfund med engagerede og ligestillede minoritetsborgere.   

Vi søger en studerende, der i forbindelse med sin uddannelse skal i fuldtidspraktik i forårssemesteret. Som projektpraktikant skal du arbejde med understøttelse og ledelse af Mino Danmarks frivillige, udførelsen af vores mange projektaktiviteter samt udvikling af nye spændende projekter. Alt efter dine interesser og kompetencer kan du komme til at arbejde med enten vores debatarrangementer Minority Talks, vores kommende frivilliguddannelse, vores studenternetværk Mino Chapters eller noget helt fjerde. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Mino Danmarks projektchef såvel som resten af sekretariatet centralt i København.  

 

Vi tilbyder: 

  • Konkret erfaring med netværksopbygning, projektledelse, kommunikation, afholdelse og planlægning af events og frivilligledelse 
  • Et indblik i en ung og spirende organisation hvor der er forståelse for læring og proces 
  • Unge, motiverede kollegaer i et afslappet kontor med en hyggelig frokostordning og daglige grin 
  • En praktikstilling med ansvar og en arbejdsplads, hvor du får lov til at lave fejl   

 

Vi søger en der:  

  • Har erfaring eller interesse i at arbejde med frivillige 
  • Kender til debatten om etniske minoriteter i Danmark – og gerne også til civilsamfundsaktiviteter, der vedrører etniske minoriteter 
  • Har overblik – og som kan finde ud af at være involveret i flere projekter på samme tid 
  • Som er selvstændig, struktureret og nysgerrig  

 

Er du den engagerede person, der kan finde ud af inspirere andre? Er du ydermere den strukturerede, detaljeorienterede og samarbejdende type, der trives godt i projektorienteret arbejde med højt tempo? Så er det dig, vi søger som projektpraktikant i Mino Danmark! 

Mino Danmark har en ambition om at inkludere endnu flere unge på tværs af baggrunde i vores arbejde i 2019.  Som projektkpraktikant vil du få styrket din viden og formidlingsevner om de politiske, historiske og sociale forhold for minoriteter i Danmark og få konkret erfaring med projektarbejde og frivilligledelse.  

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset etnicitet, køn, seksualitet, religion eller andet.
Mere information om Mino Danmark kan findes på vores hjemmeside: http://www.mino.dk  

 

Er du interesseret i at søge stillingen?
Så send din ansøgning og CV til på anas@mino.dk inden d. 1. november 2018.  Ved spørgsmål vedr. stillingen kan du kontakte operationel direktør Anas Kababo på tlf. 21739635 eller på anas@mino.dk.

No Comments
Post a Comment