fbpx

Bliv koordinator for Mino Danmarks arbejde i Aarhus

Bliv koordinator for Mino Danmarks arbejde i Aarhus

01/10/2019 / /

Brænder du for at arbejde med frivillige, der skal gennem et intenst og udviklende læringsforløb? Har du erfaring med og er god til at opstarte og fuldføre nye projekter og aktiviteter? Hvis du har et godt lokalkendskab til Aarhus og er dygtig til at lede, så vil vi gerne have dig som koordinator for Mino Danmarks nye lokale forening, Mino Ung Aarhus og uddannelsesforløbet Mino Changemakers.

Mino Danmark er en forening, der arbejder for et samfund med engagerede og ligestillede minoritetsborgere. Det gør vi ved at være et fællesskab med handlingsmuligheder for minoritetsetniske danskere og med trygge rammer at udvikle sig i. Mino Danmark har hovedkontor i København, men forsøger at lave aktiviteter over hele Danmark og nu styrker vi den jyske tilstedeværelse med oprettelsen af et lokalt kontor. Mino Danmark opstarter nemlig en lokal forening, Mino ung Aarhus, og et nyt uddannelsesforløb for unge i Aarhus og omegn. Derfor har vi brug for en dygtig lokal koordinator til at lede dette arbejde.

Uddannelsesforløbet, Mino Changemakers, har til formål at opbygge et mangfoldigt frivilligfælleskab, hvor deltagerne uddannes og styrkes i at projekt- og mangfoldighedsledelse. Undervejs i forløbet skal de unge udvikle og afvikle lokale aktiviteter og være med til at forme og drive Mino Ung Aarhus.

Dit arbejde som koordinator indebærer, at du:

  • Står for at drive Mino Ung Aarhus med Mino Changemakers deltagerne. Du vil sparre med teamet i København, men have ansvaret for det lokale arbejde i Aarhus og omegn. Det vil bl.a. indebære at opstarte lokale samarbejder, være kontaktperson for den lokale bestyrelse, stå for den daglige drift og sikre, at de lokale aktiviteter forløber som planlagt.
  • Er koordinator på Mino Changemakers for unge frivillige, hvor du vil fungere som teamleder for gruppen. Du vil også spille en stor rolle i rekrutteringen og planlægningen af opstart af uddannelsesforløbet.
  • I samarbejde med teamet i København har ansvaret for at planlægge og afvikle indholdet på uddannelsesforløbet. Du skal bl.a. identificere relevante steder til studiebesøg og interessante personer som oplægsholdere i samarbejde med de frivillige samt løbende sikre, at Mino Changemakers tilegner sig de efterspurgte kompetencer og viden.
  • Fungerer som overordnet ansvarlig, når Mino Changemakers skal udvikle og afholde lokale aktiviteter og at du inspirerer dem undervejs i planlægningen, afviklingen og evalueringen.

Du bliver ansat i en 30 timers stilling, hvor lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Du skal kunne tiltræde stillingen hurtigst muligt og ikke senere end d. 11. november. Stillingen løber foreløbigt til d. 31. marts 2021.

Vi forestiller os, at du:

  • Er lokalkendt i Aarhus og har viden om, hvem der arbejder med unge i Aarhus og omegn og hvilke problematikker, som unge gerne vil tage fat på.
  • Har erfaring med at arbejde med unge og med frivillige og ved, hvad det indebærer at motivere og engagere unge og frivillige gennem et længere forløb.
  • Har erfaring med projektledelse og foreningsarbejde – gerne erfaring med budgetstyring, planlægning og dokumentation.
  • Er socialt stærk og god til at møde nye mennesker og opbygge relationer og netværk.
  • Interesserer dig for minoritetsetniske emner og spørgsmål.
  • Arbejder godt selvstændigt og trives med et stort ansvar samt, at du er dygtig til at udvikle og fuldføre nye projekter og ideer.

Mino Danmark er en forening i udvikling

Som koordinator i Aarhus er du med til at fortsætte den udvikling, som Mino Danmark er i fuld gang med. Vi ønsker at nå ud til endnu flere unge og være det sted, hvor minoritetsetniske danskere styrker både sig selv og deres position i samfundet. Som en frivillig i København udtrykker det: ”Det bedste ved at være en del af et frivilligt fællesskab i Mino Danmark er styrken i vores ligheder og forskelligheder, der alle motiveres af et fælles mål, et inkluderende Danmark med lige muligheder. Udover det er der som frivillig plads til innovativ udfoldelse og personlig udvikling.” Dét ønsker vi også skal være en mulighed for unge i Aarhus.

Vi er et lille team, der har mange bolde i luften og indimellem skal arbejde rigtig hurtigt for at nå alle Mino Danmarks mål – det skal du også være indstillet på. Jobbet vil til tider indebære arbejde på hverdagsaftener og i weekender, men du vil få stor frihed og fleksibilitet og mulighed for at sætte dit præg på vores arbejde og udvikling af Mino Ung Aarhus og Mino Changemakers.

Sådan ansøger du:

Vi forestiller os, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt, dog ikke senere end d. 11. november 2019. Vi holder samtaler i Aarhus onsdag d. 23. oktober 2019 og inden skal vi have modtaget din ansøgning og dit CV, som du skal sende i en samlet mail til info@mino.dk og markere med ’Ansøgning koordinator Aarhus’ i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programchef Ditte Bloch Noer på mail: ditte@mino.dk eller telefon: 4226 0049

Relaterede nyheder

Små forskelle i ledighed mellem minoritet og majoritet

30/06/2020
Der har igennem foråret været en del debat omkring hvordan minoritetsetniske danskere ville være mere udsatte, ift. at miste deres […] Læs mere… Læs mere…

Der skal handles mod racisme nu!

26/06/2020
En 28-årig dansk-tanzaniansk mand blev tirsdag morgen fundet dræbt ved et shelter i Nordskoven på Bornholm. I sigtelsen står der, […] Læs mere… Læs mere…

Ny forperson: Jeg har noget på hjerte.

03/06/2020
Kære du. Kære borger. Kære Mino-medlem, aktivist, interessent og partner.Jeg har noget på hjerte. Som privatperson, som brunt menneske. Egentlig […] Læs mere… Læs mere…

Mino Talk Live: “MAND DIG OP”

18/05/2020
Onsdag d. 20. maj kl. 20.00 går Mino Talks Live med Bashar Al-Saoudi, hvor vi inviterer til en samtale om […] Læs mere… Læs mere…

De varme hænder: Hver fjerde “varme hånd” i Regíon Hovedstaden er ikke-vestlig indvandrer eller efterkommer.

14/05/2020
Mino Danmark I en ny rapport fra Statens Serum Institut med fokus på etnicitet og alder blandt COVID-19 smittede i […] Læs mere… Læs mere…

Ny rapport med fokus på etnicitet og alder blandt COVID-19 smittede i Danmark

08/05/2020
Statens Serum Institut sætter i denne uges ”trend-og-fokus-rapport” spot på etnicitet og aldersgruppering. Rapporten konkluderer, at indvandrere og efterkommere fra […] Læs mere… Læs mere…

Mino Danmark modtager ny donation fra Roskilde Festival

16/04/2020
Mino Danmark modtager 600.000 kroner fra Roskilde Festival til at skabe større mangfoldighed i dansk kulturliv og opbygge nye platforme, […] Læs mere… Læs mere…

Mino Danmark søger kommunikationspraktikant

07/04/2020
Vil du være med til at sætte dit præg på kommunikation og medlemshvervning i en interesseorganisation, der arbejder for at […] Læs mere… Læs mere…

Mino Danmark søger praktikant til kultur- og eventafdeling

07/04/2020
Vil du være med til at sætte dit præg på udvikling af events og kulturarrangementer i en interesseorganisation, der arbejder […] Læs mere… Læs mere…

Ny stilling: Økonomiansvarlig

03/04/2020
Har du solid regnskabserfaring, gerne fra en civilsamfundsorganisation, og et ønske om det fulde ansvar for alle opgaverne i en […] Læs mere… Læs mere…

Støt minoriteten

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for
minoritetsetniske danskere. Tak fordi du vil være med!Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.