fbpx

Ny stilling: Økonomiansvarlig

Ny stilling: Økonomiansvarlig

03/04/2020 / /

Har du solid regnskabserfaring, gerne fra en civilsamfundsorganisation, og et ønske om det fulde ansvar for alle opgaverne i en økonomifunktion, så er det muligvis dig vi søger.

Stillingen

Som økonomiansvarlig hos Mino Danmark bliver du en del af en ung og spændende organisation i vækst. Du vil skulle lede en økonomifunktion, hvor kompetencer, udvikling og kvalitet er nøgleord.

Mino Danmark er finansieret ved medlemsabonnementer, funding og den danske finanslov.

Jobudførelsen vil ske i tæt samarbejde med direktøren og program- og udviklingschefen for Mino Danmark. Arbejdsopgaverne udføres primært på Mino Danmarks kontor på Frederiksberg C.

Dine arbejdsopgaver bliver:

  • Udarbejde projektregnskaber.
  • Indgive løn.
  • Bilagsposteringer
  • Fakturering.
  • Debitor- og kreditoropfølgning og bogføring.
  • Ugentlige likviditetsregnskaber
  • Generelle økonomifunktioner.
  • Screening af fonde
  • Diverse administrative ad hoc opgaver.

Stillingen er baseret på 37 timer pr. uge, men deltidsstilling på 30 timer og opefter kan aftales. Ansættelse hurtigst muligt.

Faglige kvalifikationer

Vi forventer, at du besidder en relevant viden og erfaring inden for økonomi, og at du har oparbejdet en indgående regnskabsforståelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en etableret NGO. Vi forventer at du kan gå forrest på foreningens vegne, og indføre systemer og metoder omkring en velfungerende økonomifunktion.

Erfaring med projektøkonomi, allokering af korrekt indtjening efter fremdrift samt registrering af udgifter og timer på projekterne er en klar fordel. Herunder udvikle budgetter ifb. med nye projekter og afrapportering på igangværende eller afsluttede projekter. Har du før siddet med direkte berøring af budgettering og afrapportering med midler fra finansloven, vil det være en fordel.

Personlige kvalifikationer

Som person er du ansvarsfuld, engageret og positiv. Du er selvstændig og selvkørende og kan løfte opgaven.

Vi forventer, at du trives i en uformel organisation med højt aktivitetsniveau, tillid til den enkelte, gode kollegaer og højt humør. 

Vi tilbyder

En udfordrende, og yderst interessant stilling der bærer præg af spændende og krævende opgaver. Du vil opleve stor tillid, hjælpsomhed, fleksibilitet og ’frihed under ansvar’.

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag med stor berøringsflade med Mino Danmarks aktiviteter.

Mino Danmark er i vækst, og derfor er denne stilling afgørende både på kort sigt, og for den fortsatte vækst årerne der kommer.

Bliv en del af Danmarks næste store og unikke NGO.

Mino Danmark blev stiftet i foråret 2016, med en mission om at fremme ligestilling og samfundsengagement for minoritetsetniske danskere. At skabe tillid og samarbejde på tværs af landets forskellige minoritetsgrupper og det store samfund. Det gøres bl.a. ved at bidrage med samtale, viden og handling.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Niddal El-Jabri på telefon 60610126 eller mail niddal@mino.dk.


Ansøgning

Send din ansøgning til info@mino.dk. Skriv ”Økonomiansvarlig” i emnefeltet.
Ny Ansøgningsfrist d. 3. maj 2020. Vi indkalder løbende til samtale.

Relaterede nyheder

Små forskelle i ledighed mellem minoritet og majoritet

30/06/2020
Der har igennem foråret været en del debat omkring hvordan minoritetsetniske danskere ville være mere udsatte, ift. at miste deres […] Læs mere… Læs mere…

Der skal handles mod racisme nu!

26/06/2020
En 28-årig dansk-tanzaniansk mand blev tirsdag morgen fundet dræbt ved et shelter i Nordskoven på Bornholm. I sigtelsen står der, […] Læs mere… Læs mere…

Ny forperson: Jeg har noget på hjerte.

03/06/2020
Kære du. Kære borger. Kære Mino-medlem, aktivist, interessent og partner.Jeg har noget på hjerte. Som privatperson, som brunt menneske. Egentlig […] Læs mere… Læs mere…

Mino Talk Live: “MAND DIG OP”

18/05/2020
Onsdag d. 20. maj kl. 20.00 går Mino Talks Live med Bashar Al-Saoudi, hvor vi inviterer til en samtale om […] Læs mere… Læs mere…

De varme hænder: Hver fjerde “varme hånd” i Regíon Hovedstaden er ikke-vestlig indvandrer eller efterkommer.

14/05/2020
Mino Danmark I en ny rapport fra Statens Serum Institut med fokus på etnicitet og alder blandt COVID-19 smittede i […] Læs mere… Læs mere…

Ny rapport med fokus på etnicitet og alder blandt COVID-19 smittede i Danmark

08/05/2020
Statens Serum Institut sætter i denne uges ”trend-og-fokus-rapport” spot på etnicitet og aldersgruppering. Rapporten konkluderer, at indvandrere og efterkommere fra […] Læs mere… Læs mere…

Mino Danmark modtager ny donation fra Roskilde Festival

16/04/2020
Mino Danmark modtager 600.000 kroner fra Roskilde Festival til at skabe større mangfoldighed i dansk kulturliv og opbygge nye platforme, […] Læs mere… Læs mere…

Mino Danmark søger kommunikationspraktikant

07/04/2020
Vil du være med til at sætte dit præg på kommunikation og medlemshvervning i en interesseorganisation, der arbejder for at […] Læs mere… Læs mere…

Mino Danmark søger praktikant til kultur- og eventafdeling

07/04/2020
Vil du være med til at sætte dit præg på udvikling af events og kulturarrangementer i en interesseorganisation, der arbejder […] Læs mere… Læs mere…

Mino Danmark afprøves i England.

18/03/2020
I forlængelse af den succesfulde kampagne “En del af Danmark” lanceret i august 2019, kan vi hos Mino Danmark i […] Læs mere… Læs mere…

Støt minoriteten

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for
minoritetsetniske danskere. Tak fordi du vil være med!Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.