fbpx

Mino Danmark Uddannelsesportal

Er du underviser, og har du et ønske om at skabe samtale og refleksion om kulturforskelle i dit klasseværelse?

Mino Danmarks uddannelsesportal er lavet for at give dig de bedste forudsætninger til at facilitere undervisningen og skabe en ny samtale.

Jeg vil vide mere!

Tema 1. Kærlighed

Første film på Mino Danmarks uddannelsesportal kredser om temaet kærlighed. Du kan vise filmen i plenum, mens eleverne skal besvare spørgsmål og deltage i meningsmålinger via deres mobiltelefoner eller computer.

Baggrunden for temaet er den norske serie SKAM. Vi ser Amira og Amina, Jeta og Evin samt Khaterah og Hannah have samtaler, i skolens vindueskarm, om ting fra serien, der relaterer sig til deres eget liv. Hvad sker der, når en muslim, forelsker sig i en ikke-muslim? Fester muslimske piger og bliver man forelsket, ligesom Sana gør i serien SKAM?

Klik på knappen for at teste vores første tema ‘Kærlighed’.

Klik her for kærlighed

Vil du vide mere om vores uddannelsesportal?

Ved at klikke “Tilmeld mig”, giver du Mino Danmark tilladelse til at gemme dine oplysninger og kontakte dig via email og/eller telefon. Mino Danmark bruger udelukkende informationerne til at håndtere dit abbonnement af uddannelsesportalen, og når abbonnementet ophører, sletter Mino Danmark dine oplysninger.

"Diversitet og innovation går hånd i hånd hos IBM, og begge er essentielle for vores forretningsudvikling. Vores samarbejde med og opbakning til Mino Danmark falder derfor naturligt i forlængelse af IBM’s eksisterende strategi på området. Vi mener, at det er et kritisk og relevant indsatsområde i Danmark, til gavn for den enkelte, samfundet i bred forstand og for vores erhvervsliv."

Sanne Urbak
- Afdelingsdirektør for CSR og University Relations Manager, IBM Danmark

"Det bedste ved at være en del af et frivilligt fællesskab i Mino Danmark, er styrken i vores ligheder og forskelligheder, der alle motiveres af et fælles mål, et inkluderende Danmark med lige muligheder. Udover det er der som frivillig plads til innovativ udfoldelse og personlig udvikling."

Dina Hashem
- Frivillig, 23 år, Stud.jur

"Tuborgfondet arbejder for at skabe et samfund, hvor flere unge engagerer sig og får adgang til arbejdsmarkedet. Derfor samarbejder vi med Mino Danmark om Minority Business Hackathon, da initiativet introducerer unge til erhvervslivet i form af konkrete cases og samtidig arbejder med at øge deltagernes selvtillid og bygger bro fra at være under uddannelse til at komme i arbejde."

Anne-Marie Skov
- Direktør, Tuborgfondet