Vær med til at skabe flere handlemuligheder for minoritetsetniske danskere

Med et medlemskab i Mino Danmark får du ikke kun gratis adgang til vores medlemsarrangementer, men du bliver også en del af et fællesskab. Gennem vores nyhedsbrev vil du blive opdateret om, hvad der rører sig i Mino Danmark, og du får ret til at stemme ved vores årsmøde.

For blot 17 kr. om måneden er du med til at realisere, at vi fortsat kan skabe projekter som Minority Talks og Mino Chapters, der giver plads til, at minoritetsetniske unge får en stemme.

Vær med – og få indflydelse på Mino Danmarks videre udvikling, så vi sammen kan skabe et mangfoldigt Danmark.

Donationer
Ønsker du at støtte Mino Danmarks arbejde med et større beløb end 200-, skal dette gøres via en bankoverførsel til registreringsnummer: 6180 og kontonummer: 0010912210. Såfremt du ønsker at støtte os med et større beløb, vil vi meget gerne have mulighed or at takke dig. Send derfor meget gerne en mail til direktør Niddal El-Jabri på niddal@mino.dk

Bliv frivillig

Du behøver ikke være medlem for at blive frivillig i Mino Danmark. Som frivillig kan du enten blive en del af et team, der arbejder med en specifik opgave. Du kan også være med til at starte det første lokale netværk op i dit lokalområde.

Ønsker du at høre mere om, hvordan du kan blive en del af Mino Danmark, er du altid velkommen til at kontakte os på: info@mino.dk