fbpx
Vær med til at skabe flere handlemuligheder for minoritetsetniske danskere

Vi tror på et Danmark for danskerne. Vi tror på en stram kurs. Tak fordi, du vil være med til at kæmpe for Danmark.
Et Danmark, hvor danskhed sidder i hjertet og ikke i etniciteten og huden.
Et Danmark, hvor den stramme kurs er sat mod ligeværd og rummelighed.
Et Danmark for alle, som har sagt ja til at være en del af det.

Det har vi.

Mino Danmark er et fællesskab der giver handlemuligheder for minoritetsetniske danskere. Et forum, hvor du som minoritetsetnisk ung kan være dig selv og udvikle dig sammen med andre. Og vi er et forum for alle danskere, der siger ja til fællesskab og nej til had.

Vend ryggen til provokationen for provokationens skyld. Skru op for engagementet – for Danmarks skyld.

Bliv medlem af Mino Danmark her.
Donationer

Ønsker du at støtte Mino Danmarks arbejde med et større beløb end 200-, skal dette gøres via en bankoverførsel til registreringsnummer: 6180 og kontonummer: 0010912210. Såfremt du ønsker at støtte os med et større beløb, vil vi meget gerne have mulighed or at takke dig. Send derfor meget gerne en mail til direktør Niddal El-Jabri på niddal@mino.dk

Bliv frivillig

Du behøver ikke være medlem for at blive frivillig i Mino Danmark. Som frivillig kan du enten blive en del af et team, der arbejder med en specifik opgave. Du kan også være med til at starte det første lokale netværk op i dit lokalområde.

Ønsker du at høre mere om, hvordan du kan blive en del af Mino Danmark, er du altid velkommen til at kontakte os på: info@mino.dk

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for minoritetsetniske danskere

Med et medlemskab i Mino Danmark får du ikke kun gratis adgang til vores medlemsarrangementer, men du bliver også en del af et fællesskab. Gennem vores nyhedsbrev vil du blive opdateret om, hvad der rører sig i Mino Danmark, og du får ret til at stemme ved vores årsmøde.

For blot 17 kr. om måneden er du med til at realisere, at vi fortsat kan skabe projekter som Minority Talks og Mino Chapters, der giver plads til, at minoritetsetniske unge får en stemme.

Vær med – og få indflydelse på Mino Danmarks videre udvikling, så vi sammen kan skabe et mangfoldigt Danmark.