fbpx

Indsatser

Samtalekaravane

I anledning af Konferencen om Europas fremtid og det Europæiske ungeår er Nyt Europa, Mino Danmark og Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) gået sammen om et nyt initiativ ’Samtale Karavanen’, der har til formål at skabe samtale blandt unge i hele Danmark om de europæiske værdier, rettigheder og demokrati.

Mino valg

Mino Danmark vil være med til at skabe et mangfoldigt kommunal- og regionsrådsvalg. Mangfoldighed og ligeværd skal fylde meget mere til de kommende valg.

Vores indsatser vil forhåbentligt resultere i et mere mangfoldigt engagement, mere demokratisk ligestilling gennem flere og nye stemmer i debatten, og mere diversitet i kommunal- og regionalpolitik. Vi kommer til at arbejde på et politisk niveau og et borgernært niveau. Det kommer bl.a. til at ske ved at tilbyde kurser og uddannelser, invitere til forskellige valgarrangementer, lave politisk arbejde, og meget mere.

Mino Educate

Mino Educate er Mino Danmarks online undervisningsportal med materialer, der henvender sig til alle alderstrin i grundskolen. Her kan du som underviser finde lektioner til indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen med tilhørende læringsmål, lærermanual og materiale. 

Portalen er gratis og materialerne kan frit downloades. Er du underviser i grundskolen, og kunne du tænke dig at evaluere undervisningsmaterialet efter brug, så henvend dig til os på info@mino.dk.

Mino Talks

Mino Talks er Mino Danmarks flagskib, der siden 2016 har fremmet den demokratiske samtale ved at være en åben platform for dem, samfundet taler om, men ikke med. Minoritetsetniske danskeres egne stemmer, oplevelser og erfaringer er det bærende udgangspunkt for alle Mino Talks. 

Mino Talks´ formål er at skabe en fælles konstruktiv debat om fremtidens Danmark og oplyse om de udfordringer minoritetsetniske borgere oplever i samfundet. Mino Talks sætter fokus på emner som repræsentation, kultur, identitet, racisme og demokratisk deltagelse mm.

Er du interesseret i at samarbejde med os om at afholde Mino Talks i din by, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt Sama Sadat Ben Haddou.

Mino Think

Under betegnelsen Mino Think arbejder vi for at kvalificere og nuancere debatten om minoritetsetniske danskere gennem analysearbejde og konkret viden.

Arbejdet omfatter egne undersøgelser, undersøgelser udført af Mino Danmark for eksterne aktører samt anden relevant vidensproduktion.

Har du spørgsmål kan du henvende til dig info@mino.dk.

Covid-19

Under Covid-19 pandemiens første opblusning videreformidlede Mino Danmark statens anbefalinger og seneste updates på 30 af de sprog, der tales i Danmark.

Bemærk: Portalen opdateres ikke længere med de seneste retningslinjer og nyheder.

Mino Henvendelser

Har du spørgsmål eller søger du viden, er du velkommen til at kontakte os i Mino Danmark enten via telefon eller mail. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vær med til at sikre
et ligeværdigt Danmark
– for alle!

Sammen styrker vi minoritetsetniske danskeres
muligheder, stemmer og samfundsdeltagelseHvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.