Indsatser

Mino Talks

Mino Talks er Mino Danmarks flagskib, der siden 2016 har fremmet den demokratiske samtale ved at være en åben platform for dem, samfundet taler om, men ikke med. Minoritetsetniske danskeres egne stemmer, oplevelser og erfaringer er det bærende udgangspunkt for alle Mino Talks..

Mino Talks´ formål er at skabe en fælles konstruktiv debat om fremtidens Danmark og oplyse om de udfordringer minoritetsetniske borgere oplever i samfundet. Mino Talks sætter fokus på emner som repræsentation, kultur, identitet, racisme og demokratisk deltagelse mm.

Er du interesseret i at samarbejde med os om at afholde Mino Talks i din by, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt Sama Sadat Ben Haddou.

caa.jpg_l
41362917_743499062647753_5704910896413802496_o

Mino Think

Under betegnelsen Mino Think arbejder vi for at kvalificere og nuancere debatten om minoritetsetniske danskere gennem analysearbejde og konkret viden.

Arbejdet omfatter egne undersøgelser, undersøgelser udført af Mino Danmark for eksterne aktører samt anden relevant vidensproduktion.

Har du spørgsmål kan du henvende til dig info@mino.dk.

Mino Henvendelser

Har du spørgsmål eller søger du viden, er du velkommen til at kontakte os i Mino Danmark enten via telefon eller mail. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Mino-Talk.-8.marts-2020-1-1

Følg os