Netværk

FL2

Mino Ung

Mino Ung er lokale fællesskaber, der arbejder for at styrke minoritetsetniske danskeres stemmer og muligheder i Danmark. Hos Mino Ung har alle unge i alderen 15 til 30 mulighed for at realisere egne idéer, iværksætte aktiviteter, opbygge netværk og arbejde sammen om at finde løsninger på udfordringer, minoritetsetniske unge møder i deres hverdag.

I dag findes Mino Ung Aarhus og Mino Ung København. I 2021 arbejder vi på at få startet en lokalafdeling i Odense og i Aalborg, så vi forhåbentlig får en lokalafdeling i hver region ved udgangen af 2021.

Besøg Mino Ungs hjemmeside her.

Mino Karrierenetværk

Mino Alumni er et karrierenetværk bestående af mere end 800 minoritetsetniske danskere, som udveksler oplevelser og erfaringer samt støtter og rådgiver hinanden omkring de muligheder og udfordringer, som minoritetsetniske danskere kan støde på i erhvervslivet.

Undersøgelser viser, at mellem 70% og 80% af alle jobs aldrig bliver slået op, men derimod besættes gennem rekruttering via netværk. Det har konsekvenser for minoritetsetniske danskere, da mange oplever at have et svagt netværk i erhvervslivsregi.

Mino Alumni afholder ca. fire årlige netværksmøder, som berører relevante emner for målgruppen baseret på resultater fra en løbende behovsanalyse indsamlet blandt netværkets medlemmer.

Bliv en del af netværket via facebookgruppen: Mino Karriere, hvor du bl.a. finder karriere inspiration eller via LinkedIn gruppen: Mino Karriere

Tilmeld dig nyhedsbrevet via karriere@mino.dk med dit navn, mailadresse og stilling samt uddannelse.

_DSC2893 (1)_2
projekt1

Mino Students

Mino Students er et online-fællesskab for minoritetsetniske unge på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, der giver minoritetsetniske studerende mulighed for at styrke deres akademiske faglighed, sociale engagement og karrierenetværk. Mino Students har i dag over 300 medlemmer, der dagligt udveksler faglig viden, erfaringer og slår studiejobs op.

Du finder Mino Students på Mino Danmarks facebookside under fanen ”Grupper”, hvor du kan blive medlem.

Følg os