fbpx

Netværk

Mino Ung

Mino Ung er lokale fællesskaber, der arbejder for at styrke minoritetsetniske danskeres stemmer og muligheder i Danmark. Hos Mino Ung har alle unge i alderen 15 til 30 mulighed for at realisere egne idéer, iværksætte aktiviteter, opbygge netværk og arbejde sammen om at finde løsninger på udfordringer, minoritetsetniske unge møder i deres hverdag. 

I dag findes Mino Ung Aarhus og Mino Ung København. Målet er, at unge over hele landet kan starte egne lokale Mino Ung foreninger.

Mino Alumni

Mino Alumni er et online-netværk af mere end 700 færdiguddannede minoritetsetniske unge, som udveksler erfaringer og netværk samt støtter og rådgiver hinanden i forhold til de udfordringer færdiguddannede minoritetsetniske unge møder på arbejdsmarkedet. 

Mellem 70 % og 80 % af alle jobs aldrig bliver slået op, men bliver besat gennem rekruttering via netværk. Det har store konsekvenser for de færdiguddannede unge, der har svage netværk på arbejdsmarkedet. 

Find Mino Alumni på Mino Danmarks facebookside under fanen ”Grupper”, hvor du kan blive en del af netværket.

Mino Students

Mino Students er et online-fællesskab for minoritetsetniske unge på videregående uddannelser og ungdomsuddannelser, der giver minoritetsetniske studerende mulighed for at styrke deres akademiske faglighed, sociale engagement og karrierenetværk. Mino Students har i dag over 300 medlemmer, der dagligt udveksler faglig viden, erfaringer og slår studiejobs op. 

Du finder Mino Students på Mino Danmarks facebookside under fanen ”Grupper”, hvor du kan blive medlem.

Støt minoriteten

Vær med til at skabe flere handlemuligheder for
minoritetsetniske danskere. Tak fordi du vil være med!Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.

Hvert eneste medlemskab og donation styrker Mino Danmarks legitimitet og eksistensberettigelse.

Det gør en forskel og styrker foreningens muligheder for at lykkes med at skabe et lige samfund, uanset etnisk baggrund.