Bevilling fra Tuborgfondet til kommunal- og regionsrådsvalget 2021

Oprettet: 27-05-2021

Mino Danmark har længe haft en ambition om at lave en stor indsats i forbindelse med det kommende kommunal- og regionrådsvalg. Derfor er vi meget glade og stolte over, at vi har fået en bevilling fra Tuborgfondet på 250.000 kr. til at støtte vores indsats til kommunal- og regionsrådsvalget.

Vi vil arbejde hårdt for at ligestilling og mangfoldighed skal fylde meget mere til de kommende valg. Derfor vil vi arbejde på at styrke etniske minoriteters position i samfundet, så flere minoritetsetniske borgere føler sig hørt og har mulighed for at engagere sig i det lokale og regionale demokrati. Vi drømmer om at være med til at skabe danmarkshistoriens mest mangfoldige kommunal- og regionrådsvalg til dato.

Udover at kunne fuldføre vores projekter og tiltag i forbindelse med valgene, har bevillingen givet os mulighed for at have en medarbejder dedikeret til indsatsen.

Vi glæder os til snart at fortælle mere om vores projekter og tiltag i forbindelse med valgene. Op mod valgene vil der komme en underside på vores hjemmeside dedikeret til vores kommunal- og regionrådsindsats.

Har du nogle gode idéer, tiltag eller mulige samarbejdspartnere, så skriv endelig til kommunalvalgsansvarlig for Mino Danmark, Matthew Daniali: mino@matthew.dk

Du kan læse mere i denne pressemeddelelse.

Derudover har Altinget skrevet en artikel om Tuborgfondets bevillinger, hvori der bl.a. er fokus på Mino Danmark:

https://www.altinget.dk/civilsamfund/artikel/tuborgfondet-stoetter-28-initiativer-der-skal-hoejne-unges-valgdeltagelse

Følg os