David Spence er ny organisationsdirektør i Mino Danmark

Oprettet: 19-10-2022

Foto af: Mustafa (@almightymusse)

Vores ambitioner med Mino Danmark er store: Vi skal være den vigtigste organisation for alle minoritetsetniske danskere i hele landet. Den udvikling kræver god ledelse, og derfor er vi ufattelig stolte af at præsentere Mino Danmarks nye organisationsdirektør, David Spence.​

Siden januar 2022 har David været frivillig i Mino Danmark, hvor han har hjulpet generalsekretæren, Sama Sadat Ben Haddou, med genetableringen af Mino Danmark. Det skete i en tid, hvor Mino Danmark havde allermest brug for de ressourcer David bringer med sig.

David har de seneste 12 år arbejdet med projektledelse, salgsledelse og opbygning af partnerskaber i blandt andet IBM, Mærsk, Finanstilsynet og Nordea. Han bringer derfor en bred vifte af viden, erfaring og ressourcer ind i Mino Danmark, foruden et forfriskende blik på, hvordan vi bedst udvikler organisationen. 

Der er ingen tvivl om, at vi har haft travlt og løbet stærkt i 2022, hvorfor denne lancering af den nye ledelse kommer en anelse på bagkant. David tiltrådte nemlig allerede som organisationsdirektør tilbage i juli 2022 som en del af en delt ledelse sammen med vores generalsekretær S​ama. Sammen har David og Sama haft fokus på at skabe et bæredygtigt fundament for Mino Danmark – økonomisk såvel som organisatorisk. Det har betydet, at vi det seneste år har gennemgået store forandringer i måden, hvorpå organisationen drives. Netop af den grund står vi i dag langt stærkere efter et utroligt svært år.

Den positive udvikling har kun været muligt, fordi der er så mange dygtige og dedikerede mennesker, der har hjulpet og troet på Mino Danmark. Her skal der lyde en enorm tak til vores bestyrelse, de frivillige i Mino Ung og Mino Karrierenetværk og alle vores medlemmer. Og ikke mindst en speciel tak til Tuborgfondet samt Foreningen Roskilde Festival, der hjalp økonomisk til, da det var allermest nødvendigt. 

David kom ind i en organisation, der stod i en meget svær situation. Han smed, hvad han havde i hænderne for at sikre Mino Danmarks eksistens i samarbejde med Sama og bestyrelsen. David har formået at skabe et overblik, som Mino Danmark har manglet – økonomisk, organisatorisk og strategisk. Han er gået visionært til værks og været drevet af en grundtanke om Mino Danmark som en af de vigtigste, forandringsskabende organisationer.

I Mino Danmark er vi derfor meget stolte af officielt at kunne byde David velkommen i organisationen, og vi glæder os til, at vi inden længe kan dele gode nyheder om nye initiativer med jer.

På vegne af Mino Danmark,

Sama Sadat Ben Haddou & David Spence

Følg os