Vær med til at udvikle frivillighed og fælleskaber med Roskilde Festival

Oprettet: 05-02-2019

Team frivilligudvikling er de frivilliges velkomstkomité på Roskilde Festival og arbejder året rundt for at styrke frivilligheden på Roskilde Festival.

Vi laver små og store projekter, som på hver deres måde støtter op om de frivilliges oplevelse før, under og efter festivalen. Vi arbejder for at styrke mangfoldigheden blandt de frivillige, og for at udvikle og afprøve nye måder at være frivillig på.

Vi har brug for dig som:

Har lyst til at være med til at styrke, udvikle og løse alsidige udfordringer, som knytter sig til Roskilde Festivals ca. 30.000 frivillige fællesskaber.
Har lyst til at indgå i og udvikle på projekter som handler om, hvordan vi styrker frivilligheden og fællesskaber på Roskilde Festival. Det er både tale om den projektudviklende del, hvor vi eks. udtænker nye måder at få de frivillige integrerede på Roskilde Festival og den praktiske del, hvor vi forsøger løsninger i praksis – eksempelvis Speed Friending i festivalugen.
Har lyst til at være med til at udvikle løsninger og lave sjove/anderledes/eksperimenterende projekter i fællesskab med andre frivillige og ildsjæle
Har lyst til at være frivillig for Roskilde Festival hele året.
Det er en fordel, hvis du har erfaringer indenfor HR, udviklingsprojekter, eventkoordination, procesledelse, projektledelse, networking, kursusadministration, mentoring eller lign. men det er bestemt ikke afgørende. Det er vigtigst, at du har mod på en mangefacettet frivilligoplevelse og selv har lyst til at sætte dit præg på projekterne.

Du er vant til at tage ansvar og har lyst til løbe med opgaver, som ikke altid vil være hverken afgrænsede og tydeligt defineret. Du har lyst til at være en del af et team, hvor dine ideer og tanker ikke bare bliver hørt hvis de opstår, men det forventes at du er med til idégenerering og tager ansvar for at projekterne bliver ført ud i livet.

Hvad tilbyder vi?

• Muligheden for at være med til at skabe projekter, som har betydning for mange tusinde frivillige.

• At få erfaring med HR udviklingsopgaver, projektledelse og eventplanlægning

• At du får plads til at tage ansvar og har stor indflydelse på egne opgaver

• En plads i Roskilde Festivals sjoveste frivilligteam.

Vi søger flere ildsjæle til vores team, og vi vil løbende indkalde kandidater til samtale. Sidste ansøgningsfrist er d. 17 februar 2019

Send din ansøgning til teamleder Julie Rasmussen på julie.rasmussen@roskilde-festival.dk eller tlf. 28348650.

Følg os