14. maj // Skab toppræstationer – med Imran Rashid

Oprettet: 26-04-2018

Tid: d. 14. maj
Sted: Sted: Sankt Peders Stræde 28, 1453 København
Facebook event

Din præstation i pressede situationer hænger tæt sammen med hvilke rammer, du arbejder under. På dette særlige Chapters Møde kan du møde forfatteren bag bestselleren ‘Sluk – Kunsten at overleve i en digital verden’, speciallæge og ekspert i digital sundhed, Imran Rashid.

Imran vil tage dig igennem en række vigtige råd og metoder for, hvordan du selv kan tage styringen over de rammer, du arbejder under, og finde den rigtige motivation, så du kan skabe fokus og yde det bedste, du kan.

Tilmelding
Dette Chapters møde er gratis, men kræver tilmelding med billet. Du tilmelder dig eventen via dette link: http://bit.ly/2F9mJCn. Afbud meldes senest dagen før.

Om Imran Rashid
Imran Rashid er tidligere praktiserende læge, men forlod det offentlige sundhedsvæsen, da han blev træt af, at lægeverdenen ikke fulgte med i den digitale udvikling samt bureaukratiet, der sjældent ansporede til nytænkning. Gennem sin ansættelse som innovationschef har Imran Rashid blandt andet været med til at lancere flere nationale og internationale digitale sundhedsløsninger. Sideløbende hermed har han som læge forestået over 2000 forebyggende helbredssamtaler med top- og mellemledere fra det danske erhvervsliv og dermed fået en unik indsigt i sammenhængene mellem ledelse og lidelse.

Om Mino Chapters
Mino Chapters har til formål at styrke dine kompetencer og trivsel som studerende. Du kan forvente at blive præsenteret for en række studiekompetencegivende oplæg, kurser og muligheder. Samtidigt giver Chapters plads til at tale om oplevelser og fornemmelser i et trygt rum af ligesindede. Frem for alt, er Chapters et netværk, hvorigennem du styrker dit eget netværk, både blandt – og på tværs af studieretninger og professionelle i dansk erhvervsliv. Ønsker du at blive medlem af Mino Chapters facebookgruppe kan du søge om medlemsskab her: https://www.facebook.com/groups/2066903996902208/

Følg os