19. september // Mino Academy – om racisme

Oprettet: 05-09-2018

Tid: 19. september kl. 16.30-18.30
Sted: Mino Danmark, Sankt Peders Stræde 28, 1453 København

FACEBOOK EVENT //

Var du til Minority Talks om racisme mellem minoriteter d. 12. september? Fik du nye perspektiver på det ellers flittigt brugte begreb? Og synes du måske stadig, der er meget at holde styr på, når vi taler om racisme? Så er det her noget for dig!

Onsdag d. 19. september afholder Mino Danmarks analyseteam en begrebsworkshop som opfølgning på ‘Minority Talks: Racisme mellem minoriteter’. Her går vi i dybden med talkens emne fra et fagligt perspektiv og denne gang skal vi undersøge, hvad racisme er og diskutere om racisme kan eksistere mellem minoriteter.

Det foregår som en workshop om racisme-begrebet og de forskellige forståelser af ‘racisme’ som faciliteres af Anna Meera Gaonkar, Ph.d. stipendiat på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab. Du har mulighed for at deltage, også selvom du ikke deltog til Minority Talks.

Vil du med?* Så kom til workshop med Mino Academy på Onkel Dannys Plads 1, d. 19. september fra kl. 16.30-18.30. Der er begrænsede pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Tilmelding skal ske til via dette link: https://goo.gl/Z2bQ9J

* Dette er et medlemsarrangement kun for Mino Danmarks medlemmer. Du kan blive medlem for 17 kr./måned ved at melde dig ind her: www.mino.dk/bliv-medlem

Følg os