Fælleskassen sikrer din historie en platform

Oprettet: 22-12-2017

Med bevilling fra Fælleskassen, bliver ny brevkasse virkelighed. 

Mino Danmark modtager kr. 45.200,- i 2018 fra Andelskassen Fælleskassen. Formålet med bevillingen er at kunne de give liv til de mange henvendelser, vi modtager fra unge, der sidder inde med en personlig historie, de gerne vil dele. 


Baggrund

I 2017 modtog Mino Danmark flere henvendelser fra unge, der havde en historie, de gerne ville dele med omverdenen. Udfordringen var, at Mino Danmark ikke havde kapaciteten og redskaberne til at kunne håndtere de henvendelser ordentligt.

“Vi har modtaget en række henvendelser i 2017 fra unge, med deres helt egen livsfortælling. Det var ikke en særlig god følelse, vi stod med, når vi måtte svare skuffende tilbage, at vi hverken havde redskaberne eller mandskabet til at håndtere deres ønske om at dele deres fortælling gennem Mino Danmark. Allerede fra den første henvendelse vidste vi, at disse ‘breve’ i indbakken ikke måtte falde ned mellem to stole, hvorfor vi er lykkelige over, at Fælleskassen bakker op om initiativet”. – siger direktør, Niddal El-Jabri


Historierne er aldrig de samme
Den personlige fortælling er aldrig den samme og i de breve, vi allerede har modtaget, er temaerne også vidt forskellige. Forlist kærlighed, og den vellykkede tvær-identitetsmæssige kærlighed; Om det at være en vellykket iværksætter, der aldrig har kostet samfundet en krone, og alligevel bliver sendt ud af landet; Den unge far, der hver nat læser godnathistorie, lærer sin søn alfabetet, og i processen opdager, at han aldrig selv fik læst godnathistorie.

 

Skal din historie være med?
Alle personlige historier fortjener en platform. Fra februar 2018 vil du via vores hjemmeside kunne skrive til brevkassen eller indsende din video. Der er ingen krav til, hvad din fortælling skal omhandle. Du må gerne have gjort dig nogle overvejelser om, hvorfor det er, du gerne vil dele lige præcis den historie.

 

Om Mino Danmark

Mino Danmark er en dansk interesseorganisation for minoriteter i Danmark, som blev etableret i 2016. Målet er, jf. organisationens formålsparagraf, at arbejde for et samfund med engagerede og ligestillede minoritetsborgere. Det formål forfølger man, ved at skabe positive fællesskaber og handlemuligheder, der støtter op, hvor minoritetsborgere er særligt ulige for majoriteten.

Alle kan i dag blive medlem af Mino Danmark, såfremt man kan støtte op om foreningens vedtægter, og vi opfordrer alle, der ønsker at være en del af denne udvikling til at melde sig ind.


Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte Fahad

Fahad Saeed

60 46 87 01

fahad@mino.dk

Sankt Peders Stræde 28C

1453 København K

Følg os